OSMANİYE / DÜZİÇİ - Pirsutanlı 75.Yıl Ortaokulu

Mrt

18 Mart  Çanakkale Şehitleri Anıldı. Duygusal anlar yaşandı. Bize bu vatanı armağan eden atalarımızdan Allah razı olsun. Mekanları Cennet olsun.

Mrt

Şehit Abdullah Akdeniz ve Şehit Sinan İnak aileleri 18 mart Çanakkale zaferi Şehitleri anma günü dolayısıyla ziyaret edildi.

Mrt

Sivil Savunma ve Deprem Haftası Kapsamında Deprem Tatbikatı Yapılmıştır.

En Temiz Sınıf Uygulaması Doğrultusunda 6-B sınıfı "En Temiz Sınıf" Seçilmiştir

Ock

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge ve Opet'in işbirliği ile "Tertemiz yarınlar okullarda başlar. Detaylı Bilgi tertemizyarinlar.org web sitesinde

EĞİTİM DİKME ETKİNLİĞİ

Eğitim Ormanımıza emeği geçen  Öğrencilerimize, Öğretmenlerimize,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve İdarecilerimize çok teşekür ederiz.

Tem

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı liselere yerleştirme sonuçları açıklandı. Öğrencilerimiz kabiliyet, yetenek ve ilgileri doğrultusunda lise tercihlerini yaptılar ve istedikleri lise türüne yerleştirildiler.