OSMANİYE / DÜZİÇİ - Pirsutanlı 75.Yıl Ortaokulu

LİSELERE YERLEŞTİRME SONUÇLARI

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı liselere yerleştirme sonuçları açıklandı. Öğrencilerimiz kabiliyet, yetenek ve ilgileri doğrultusunda lise tercihlerini yaptılar ve istedikleri lise türüne yerleştirildiler. Hayırlı uğurlu olsun.

Saygıdeğer velilerimiz, sizlerden emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı; idarecilerim, öğretmenlerim ve tüm çalışma arkadaşlarım ile birlikte özgüveni yüksek, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili, görgülü, ülkesini ve insanları seven bireyler olarak,yetiştirmekten dolayı büyük mutluluk ve heyecan duyuyoruz. Mezun olan öğrencilerimizin gittikleri okullarda kurumumuzu en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz.

Yayın: 28.07.2023 - Güncelleme: 28.07.2023 13:54 - Görüntülenme: 803